ZIEN: Verkeersfittie Klarenbeek leidt tot busje in sloot

ZIEN: Verkeersfittie Klarenbeek leidt tot busje in sloot 

13 juli 2023 - 09:35

Het is wat. Een verkeersruzie op een smalle landweg in Klarenbeek is uitgelopen op een ongeluk. Schijnbaar reed de bestelbus met aanhanger de personenauto waaruit gefilmd wordt bijna aan, en moest de personenauto uitwijken en liep daarbij schade op. De bestuurder van de bestelbus ging ervandoor maar de achtervolging was al ingezet. Hij kwam dan ook niet ver zoals op onderstaand filmpje te zien is. De bestuurder van de personenauto (hierna aangeduid als 'schat') probeerde de deur open te rukken waarna de bestelauto in de berm belandde.

Volgens De Stentor is de bestuurder van de bestelbus vervolgens aangehouden voor rijden onder invloed. Het gaat om een 42-jarige man uit Klarenbeek. Niets is wat het lijkt, zullen we maar zeggen.

Alles is dus in onderstaand filmpje te zien. Mochten uw oren het niet aankunnen, hier een korte beschrijving van wat de filmert allemaal roept: "Wat een tyfushond zeg. Wat een tyfushond. Schat jij gaat hem volgen totdat hij thuis is. Jij bent aan de beurt jonge! Doe! Doe! Vieze hond! Schat! Schat! Schat! Schat! Pak hem! Pak hem! Pak die vieze hond! Wat doe jij! Jij rijdt vol tegen onze auto aan!"

Wij. Zijn. Nederland! Afijn, bekijk hieronder. 

Oww, er gaat iets niet goed bij het opvragen van de reaguursels.
Reaguren Bekijk reaguursels {{totalComments}}
{{totalComments}} reaguursels geplaatst {{totalComments}} reaguursel geplaatst Er zijn geen reaguursels geplaatst.
Vernieuw
image/svg+xml
image/svg+xml
{{comment.nickname}}
{{comment.dateCreated | date:'dd MMMM yyyy - hh:mm:ss'}}
Niet ok Gemeld

{{comment.text}}

Vernieuw
Reaguren is niet mogelijk.
{{message}}
{{message}}
Je bent vergeten een reaguursel op te geven.
PowNews
image/svg+xml
Kijk ook
image/svg+xml