ZIEN: Zomaar een dag uit het leven van Geert Wilders 

27 september 2017 - 15:40

Vrijheid van meningsuiting is een groot goed. Vraag het PVV-leider Geert Wilders, die daardoor al meer dan TIEN jaar permanente beveiliging nodig heeft. Enkele aanhangers van een zekere ideologie, iets met de kernbegrippen vrede en tolerantie, menen de blonde Venlonaar ongestraft met de dood te kunnen bedreigen.

Hoeveel kansenpareltjes dagelijks bedreigingen de wereld inslingeren aan het adres van Wilders is niet bekend. Wat wel duidelijk is, is dat het zo langzamerhand steeds ernstigere vormen begint aan te nemen.

Wilders heeft vanmorgen aangifte gedaan van een tiental dreigementen, zo meldt hij op Twitter. In dit land mag je een massa mensen volgens de rechter niet vragen of zij meer of minder Marokkanen in Nederland willen.

Dan krijg je te maken met de linkse Deugbrigade, opperdeuger en publiciteitsgeile Peter R. de Vries en gespeeld gekrenkt eergevoel van moslims die ruggengraat met schadevergoeding verwarren.

Met directe doodsbedreigingen, veel erger of wellicht even erg, doen de bezige bijtjes van de politie bijna nooit iets. Okee, behalve als ene Sylvana Simons een zoentje komt mee-eten op het bureau. Dan regent het veroordelingen.

Wij zijn benieuwd naar de afwikkeling van deze kwestie.

Oww, er gaat iets niet goed bij het opvragen van de reaguursels.
Reaguren Bekijk reaguursels {{totalComments}}
{{totalComments}} reaguursels geplaatst {{totalComments}} reaguursel geplaatst Er zijn geen reaguursels geplaatst.
Vernieuw
{{comment.nickname}}
{{comment.dateCreated | date:'dd MMMM yyyy - hh:mm:ss'}}
Niet ok Gemeld

{{comment.text}}

Vernieuw
Reaguren is niet mogelijk.
{{message}}
{{message}}
Je bent vergeten een reaguursel op te geven.
Advertentie