Zo kunt u voortaan gratis winkelen bij de Appie!

Zo kunt u voortaan gratis winkelen bij de Appie! 

04 juli 2023 - 11:31

Kijk, het is allemaal schandalig en zo dat de Albert Heijn met zijn miljardenwinsten de consument stelselmatig naait door de aanbiedingen niet te verwerken in het kassa-systeem, maar zoals een groot voetbalorakel ooit zei ieder nadeel heb zijn voordeel: op die manier kunt u wel mooi gratis boodschappen shoppen!

Babs van der Staak van de Consumentenbond legt uit hoe het zit. Eind april meldde de bond dat voor het derde jaar op rij is gebleken dat er veel is misgegaan bij de prijs die bij artikelen in het schap staat en de prijs die aan de kassa wordt gerekend. Want de consument, die moet je naaien!

De Appie beloofde hierop (net als de Jumbo) om een prijsgarantie te hanteren, dat betekent dat klanten het product dat met een verkeerde prijs op de bon staat gratis mee kunnen krijgen. En dat kan aardig in uw voordeel uitpakken. Uit het onderzoek van de Consumentenbond bleek de prijs van een op de zes gekochte aanbiedingen aan de kassa niet te kloppen. Katsjing!

Het enige is, dan moeten de lokale vakkenvullers en kassa-medewerkers natuurlijk wel op de hoogte zijn van deze regel. Volgens Van der Staak is dit niet het geval. Ook een beetje jammer is dat u hier zelf achteraan moet gaan. Maar toch, zolang de appie u bedonderd kunt u mooi gratis winkelen: hamstereeeeen.

Oww, er gaat iets niet goed bij het opvragen van de reaguursels.
Reaguren Bekijk reaguursels {{totalComments}}
{{totalComments}} reaguursels geplaatst {{totalComments}} reaguursel geplaatst Er zijn geen reaguursels geplaatst.
Vernieuw
image/svg+xml
image/svg+xml
{{comment.nickname}}
{{comment.dateCreated | date:'dd MMMM yyyy - hh:mm:ss'}}
Niet ok Gemeld

{{comment.text}}

Vernieuw
Reaguren is niet mogelijk.
{{message}}
{{message}}
Je bent vergeten een reaguursel op te geven.
PowNews
image/svg+xml
Kijk ook
image/svg+xml