Zo terroriseerden allochtone jongeren Amsterdam-Noord
Binnenland

Zo terroriseerden allochtone jongeren Amsterdam-Noord.

De minst leuke wijk van Amsterdam (op Amsterdam-Nieuw West na) heet Amsterdam-Noord. Vooral het gebied rond de Banne Buiksloot is verre van leuk. Zelfs een optreden van Dave Roelvink in Waalwijk is nog leuker.

Reden: crimineel tuig. Allochtone jongeren. Die de buurt volledig in hun macht hadden, niets van politie of justitie hoefden te vrezen, roofden, steelden, dealden, intimideerden.

Waar ouderen in Edam bang zijn voor trekkers danwel tractoren, en inwoners van Nuenen bang zijn voor een optreden van Bonnie st. Claire, daar zijn de oudjes van Amsterdam-Noord bang voor scooters, petjes en nektasjes die Redouane, Salaheddine, Karani, Yusuf, Sevencan en Mohammed heten.

Nu zitten de straatterroristen weer even vast, maar vanuit hun cel gaan ze doorgaans vrolijk verder met buurtbewoners intimideren en als ze vrijkomen doen ze weer exact hetzelfde. In rechtsstaat Amsterdam.

Hoe erg de terreur in Amsterdam-Noord was, is, en straks weer zal zijn kunt u nu helemaal zelf lezen in het Parool

In ander nieuws: Gordon zijn gebit is nog altijd prachtig. Go Gordon, go! Je hebt er de kracht voor! (Gordon komt trouwens ook uit Amsterdam-Noord!)

Alle artikelen geladen. Overzicht →