Breuk Mattie & Wietze verscheurt NL
Entertainment

Breuk Mattie & Wietze verscheurt NL.

Privé en RTL Boulevard soppen er hard op en zelfs wij van PowNed kunnen het niet laten om u up to date te houden over de Mattie en Wietze-battle die momenteel gaande is. Bij dezen een korte samenvatting van de stand van zaken tot nu toe. Want geef toe: u smult er ook van. 

Het begon allemaal met het mysterie rondom de vraag of Mattie en Wietze van Q Music naar Sky Radio zouden vertrekken of niet. Toen volgde opeens een verontwaardigde Wietze die volgens De Telegraaf een appje van Mattie had ontvangen waarin stond dat Mattie op eigen houtje doorgaat bij Q Music, terwijl ze volgens Wietze juist net hadden besloten de overstap naar Sky Radio te maken.

Nu is Wietze BOOS en laat dit weten via een mail aan Mattie die De Telegraaf openbaar heeft gemaakt. "Je nam het initiatief om - achter mijn rug om - te onderhandelen over een contract voor jou alleen: 600.000 euro per jaar en een Tesla voor de Mattie Valk ochtendshow." In RTL Nieuws reageert Mattie: "Ik heb er spijt van dat ik er zo'n puinhoop van gemaakt. Maar ik wilde bij Qmusic blijven."

Natuurlijk heeft - zoals gewoonlijk - heel Nederland Twitterland hier wat over te zeggen. We hebben de meest interessante tweets voor u op een rijtje gezet. Zo ontstaat er zowaar een radioruzie tussen Giel Beelen en Frank van der Lende, omdat zij zich er ook tegenaan bemoeien. 

Alle artikelen geladen. Overzicht →