Zoekzoek: vibrator-jattend stelletje
Raar

Zoekzoek: vibrator-jattend stelletje.

Dit betreft een opsporingbericht met als doel te achterhalen wie 'een hele speciale' vibrator, een echte womanizer, uit een seksshop in Winterwijk heeft ontvreemd.

De dieven gingen geraffineerd te werk. Terwijl een vrouw een gesprek aanknoopte met de winkeleigenaar, zag haar partner kans de tweehonderd euro kostende vibrator onder zijn jas te verstoppen.

De eigenaar, die aangifte heeft gedaan, is diepbedroefd. Op de website van de erotische zaak is het volgende ultimatum te lezen: "Als je spullen PIKt stopt dit zelfs voor ons. Daarom een foto van de man. Ze zijn nog niet duidelijk omdat ze nog een kans krijgen. Betaal voor Valentijnsdag 14 februari!"De vibrator hoeft de firma trouwens niet retour, want misschien tweedehands. Maar de centjes wil de shop wel graag met terugwerkende kracht ontvangen. Mocht u in de omgeving van Winterswijk wonen en bizarre kreungeluiden uit de woning van uw buurman/buurvrouw horen, dan is de conclusie snel (af)getrokken. PIKKEN is verboden en dus PIKKEN we dat niet. Red de 'hele speciale' vibrator.

Trouwens, De Telegraaf is niet helemaal op de hoogte van het verschil tussen een dildo en een vibo. Geeft verder niets hoor, just saying.

Alle artikelen geladen. Overzicht →