Zonnen op Curaçao met Eddy's Nachtwacht en Zwarte Prietpraat!

Zonnen op Curaçao met Eddy's Nachtwacht en Zwarte Prietpraat! 

03 december 2021 - 16:41

Het is koud in Nederland, het waait en het regent... Hoog tijd om de zon op te zoeken! Daarom vertrekken Eddy Keur en Prem Radhakishun dit weekend naar Curaçao, het Caribische paradijs met blauwe zee, witte stranden en palmbomen. En als ze er toch zijn, kunnen ze het meteen combineren met de uitzending van Eddy's Nachtwacht en Zwarte Prietpraat.

Eddy's Nachtwacht, een programma over liefde, relaties en seksualiteit en een knipoog naar de radioklassieker van weleer, is vannacht live vanuit de studio van Paradise FM op Curaçao. Te gast zijn Henny Huisman en Radio 2-collega Emmely de Wit die vertellen hoe zij de feestdagen gaan doorbrengen en wat hun favoriete kerstplaat is. Ook flirt- en relatie coach Saskia Paulissen is weer van de partij. En natuurlijk praat Eddy weer met luisteraars over liefde en relaties. Vannacht van 0:00 tot 02:00 uur op NPO Radio 2.

Prem zal met Zwarte Prietpraat als vanouds het nieuws op een aparte manier bespreken. Provocerend, dwars en ongecensureerd. Gasten zijn Chesly Rach & Nico Hees. Chesly is schrijver, oud topambtenaar gemeente Amsterdam en na 32 jaar terug in zijn geboorteplaats. Nico is een Germaan en heeft zeven jaar geleden als succesvolle slager in Amsterdam Zuidoost besloten om naar Curaçao te komen, waar hij een broodjeszaak runt. Door hun ogen wordt Curaçao bekeken & beschreven, zondagnacht van 0:00 tot 02:00 uur op NPO Radio 1. Mis het niet!

Oww, er gaat iets niet goed bij het opvragen van de reaguursels.
Reaguren Bekijk reaguursels {{totalComments}}
{{totalComments}} reaguursels geplaatst {{totalComments}} reaguursel geplaatst Er zijn geen reaguursels geplaatst.
Vernieuw
image/svg+xml
image/svg+xml
{{comment.nickname}}
{{comment.dateCreated | date:'dd MMMM yyyy - hh:mm:ss'}}
Niet ok Gemeld

{{comment.text}}

Vernieuw
Reaguren is niet mogelijk.
{{message}}
{{message}}
Je bent vergeten een reaguursel op te geven.
PowNews
image/svg+xml
Kijk ook
image/svg+xml