Zoon Van der Sar = talentloos 

28 juni 2018 - 16:05

Dan nu even aandacht voor het volgende. Het feit dat papa een begenadigd voetballer/keeper was en voor nageslacht bij voorbaat een plekje in een BVO'tje (Betaald Voetbal Organisatie, geen Biertje Voor Onderweg red.) heeft geregeld, betekent niet direct dat zoonlief ook daadwerkelijk talentvol is.

We hebben dat al bij meerdere kinderen van voetballers gezien. Nu helaas weer bij Joe van der Sar, inderdaad: de zoon van.

Joe is 20 jaar, genoot zijn opleiding dankzij Edwin bij Ajax, bakte er weinig van, ging van ellende naar ADO Den Haag, was vierde keeper, schreef wéér geen voldoendes en gaat nu op amateurbasis naar RKC Waalwijk, waar hij derde keeper wordt.

Of wij iets hebben tegen Joe/Edwin van der Sar? Uiteraard niet. We hebben echter wel iets tegen het feit  dat kinderen van (voormalig) profvoetballers vanaf jongs af aan een plekje in een jeugdopleiding cadeau krijgen en tot treurnis toe in de voetbalwereld worden gehouden. Een soort baantjescarroussel a la PvdA, maar dan op voetbalniveau. Wat is er mis met een maatschappelijke baan?

Oww, er gaat iets niet goed bij het opvragen van de reaguursels.
Reaguren Bekijk reaguursels {{totalComments}}
{{totalComments}} reaguursels geplaatst {{totalComments}} reaguursel geplaatst Er zijn geen reaguursels geplaatst.
Vernieuw
{{comment.nickname}}
{{comment.dateCreated | date:'dd MMMM yyyy - hh:mm:ss'}}
Niet ok Gemeld

{{comment.text}}

Vernieuw
Reaguren is niet mogelijk.
{{message}}
{{message}}
Je bent vergeten een reaguursel op te geven.
Advertentie