Zwagerman: 'We moeten af van de lafheid in het land!'

Zwagerman: 'We moeten af van de lafheid in het land!' 

30 maart 2023 - 16:28

In de nieuwe aflevering van Op z'n Kop zagen Rick van Velthuysen en Marianne Zwagerman samen de lopende politiek en maatschappelijke kwesties door. Het wordt tijd voor meer moedige mensen in het bestuur van Nederland.

Rick en Marianne zitten positief in de wedstrijd sinds de monsterzege van BBB en dat krijgen ze ook terug van de luisteraars van Op z'n Kop. Er is een grote groep Nederlanders die zich zorgen maakt, maar ook echt iets wil doen om ons land niet nog verder naar de klote te laten helpen. “Ik heb het idee dat er een hele positieve energie in Nederland is,” benoemt Marianne.

‘Meer geld is juist de oorzaak van het probleem’

Het karretje van Rutte is nu echt vastgelopen in de poep en dat weet hij zelf ook. Hij denkt dat strooien met nog meer geld (ons geld!) de oplossing is. 'We zijn op een gegeven moment gewoon niet meer om te kopen.' Meer geld is juist de oorzaak van het probleem. Meer geld betekent in het Nederland van Rutte: meer consultants. 'Dat zijn allemaal mensen die verdienen hun geld met het creëren van problemen die er niet zijn, zodat zij dan de oplossing op papier kunnen zetten.

Waar blijven de moedige mensen?

Er waait een wind van verandering, maar hoe gaat BBB het karretje van de uitvoering uit de poep trekken? Een beschouwing waarin Rick en Marianne ook putten uit hun eigen ervaringen in het bedrijfsleven en de politiek. Rick gelooft in verbinding maar Marianne in moed. 'We moeten af van de lafheid in het land.' Waar blijven de moedige mensen?

Luister hier naar de nieuwe aflevering van Op z'n Kop!

Oww, er gaat iets niet goed bij het opvragen van de reaguursels.
Reaguren Bekijk reaguursels {{totalComments}}
{{totalComments}} reaguursels geplaatst {{totalComments}} reaguursel geplaatst Er zijn geen reaguursels geplaatst.
Vernieuw
image/svg+xml
image/svg+xml
{{comment.nickname}}
{{comment.dateCreated | date:'dd MMMM yyyy - hh:mm:ss'}}
Niet ok Gemeld

{{comment.text}}

Vernieuw
Reaguren is niet mogelijk.
{{message}}
{{message}}
Je bent vergeten een reaguursel op te geven.
PowNews
image/svg+xml
Kijk ook
image/svg+xml