Zwangere Josefien doodsbang voor ex in GGZ-kliniek

Zwangere Josefien doodsbang voor ex in GGZ-kliniek 

13 juni 2023 - 11:08

Het zal je maar gebeuren zwanger en dan bedreigd worden door je gekke ex die vastzit in een GGZ-instelling. Het overkomt Josefien. Ze is ten einde raad en besloot ons te benaderen omdat hij haar bedreigt: “Als mij iets overkomt in de toekomst dan weten jullie in ieder geval wie jullie moeten hebben”.

Josefien is vooral heel erg bang voor haar ongeboren baby: “Dit soort situaties kan stress en spanning opleveren en dat kan ervoor zorgen dat de moeder een miskraam krijgt of dat de baby doodgeboren wordt”. De politie pakt hem wel steeds op maar er gebeurt verder weinig: “Dan wordt hij in een celletje gestopt en dan twee dagen later loopt hij weer vrij rond”. Daar heeft Josefien natuurlijk weinig aan.

Op dit moment zit haar ex Berend in een GGZ-kliniek maar daar is hij het zelf totaal niet mee eens. Hij maakt allerlei rare filmpjes op TikTok waarin hij zijn ongenoegen uit: “Op dit moment zit ik nog eventjes in de kliniek bij GGZ omdat zij vinden dat ik dus niet goed bij m’n hoofd zou zijn. Terwijl zij degenen zijn die waanideeën hebben en niet ik”.

Onze verslaggever Tom wilde uiteraard ook graag het verhaal van Berend horen. Josefien heeft wel een tip voordat hij erheen gaat: “Bescherm jezelf want hij kan alle kanten op reageren. Hij kan ook agressief worden”. Maar helaas deed Berend de deur niet open.

Oww, er gaat iets niet goed bij het opvragen van de reaguursels.
Reaguren Bekijk reaguursels {{totalComments}}
{{totalComments}} reaguursels geplaatst {{totalComments}} reaguursel geplaatst Er zijn geen reaguursels geplaatst.
Vernieuw
image/svg+xml
image/svg+xml
{{comment.nickname}}
{{comment.dateCreated | date:'dd MMMM yyyy - hh:mm:ss'}}
Niet ok Gemeld

{{comment.text}}

Vernieuw
Reaguren is niet mogelijk.
{{message}}
{{message}}
Je bent vergeten een reaguursel op te geven.
PowNews
image/svg+xml
Kijk ook
image/svg+xml