Heb een mening!
17 juni 2020 - 12:00

Rick van Velthuysen spreekt met comedian en influencer Tisjeboy Jay. In 2018 deed hij nog mee aan Temptation Island. Ook was hij bekend van zijn humoristische en frisse filmpjes voor Dagblad De Limburger.

Deze filmpjes wisten steeds vaker de andere kant van 'de grote rivieren' te bereiken. Next step was het in eigen beheer opnemen van online video's, waarin de actualiteit en humor hand-in-hand gingen. Jay durft hierin ook duidelijk stelling te nemen.

Rick van Velthuysen was ook op zoek naar een duidelijke eigen mening uit de hoek van de comedians. Ondertussen is Tisjeboy Jay meer dan online grappig en had hij zijn eigen theatertour, totdat de Corona uitbrak en Jay weer teruggeworpen werd op online.

Tisjeboy Jay heeft in zéér korte tijd alleen al op Facebook bijna 300.000 volgers weten te realiseren. Reden genoeg voor Rick van Velthuysen om naar Sittard af te reizen, om Jay in zijn eigen omgeving te ontmoeten en met hem te praten over de Corona-maatregelen en over racisme en de protesten, waarin hij verrassend anders denkt en dus duidelijk een eigen mening heeft.

Beluister het nu in de vierde aflevering van 'Heb een mening!'.


Afleveringen
Geen afleveringen om weer te geven.
image/svg+xml