Niet Lullen Maar Poetsen

Niet Lullen Maar Poetsen.

In "Niet Lullen Maar Poetsen: In het Zuiden" volgt Rutger Castricum jongeren uit succesvolle ondernemersgezinnen in hun eigen reis naar de top. De zoektocht naar succes wordt op de voet gevolgd.

Terugkijken? 

Aflevering 1

Deze week maakt Rutger kennis met ondernemer Joss die bezig is met de opzet van zijn kledinglijn. Joss is met zijn 34 jaar directeur van maar liefst twee ondernemingen. Hij blijkt een speciale manier gevonden te hebben om te krijgen wat hij wil.
De Limburgse Françoise is opgegroeid in grote kastelen, maar heeft besloten om niet in het familiebedrijf te stappen, maar om haar eigen creatieve weg te volgen. De 21-jarige Sem woon nog onder moeders vleugels en is ook niet van plan om te verkassen. Ze heeft zelfs haar eigen nagelstudio op het familielandgoed.
Rutger maakt vandaag kennis met de zusjes Kim & Christy. Zij runnen samen een kapsalon in Best. Hier bieden zij innovatieve haarstukken aan. Onder hun internationale clientèle bevindt zich de crème de la crème van Nederland en België.
Didier, de gefortuneerde schoenenverkoper wordt gevolgd tijdens het uitoefenen van zijn passie: winkelen! Ook ontmoet Rutger Alexia, de beste vriendin en soulmate van Joss. Ook zij komt uit een rijk nest, maar knokt zelf keihard aan de weg om het te maken als fotografe. Joss laat haar overvliegen om zijn collectie te fotografen. En om een beetje te relaxen natuurlijk!
Deze week maakt Rutger kennis met de succesvolle Andy. Hij heeft jaren geleden de kledingwinkel van zijn ouders overgenomen. Zijn ouders deden alleen maar in lederen jassen, en Andy heeft de zaken omgetoverd tot chique boetieks.
Hij is hard bezig zijn eigen kledinglabel om de markt te brengen en daarvoor worden kosten noch moeite gespaard. Sem heeft een shopuitje op het programma staan om haar toch al imposante schoenenverzameling nog een beetje uit te breiden.
Rutger is ook uitgenodigd om met Didier te gaan golfen. Een sport op stand, niet voor iedereen weggelegd.