Bart wil graag seks op de eerste date

Bart wil graag seks op de eerste date 

Slaapkamer Dates
23 augustus 2023 - 16:00

DJ Bart is klaar voor de echte liefde maar wil nog altijd van het leven genieten. Niet vastgeplakt op de bank, maar dansen op lekkere beats. Daarom heeft hij zijn draaitafel meegenomen voor zijn date in de PowNed-webserie Slaapkamer Dates. Hij gedraagt zich alsof hij in de club staat en probeert Floor gelijk te versieren: “Zullen we gaan neuken?”

Dat Floor niet echt gecharmeerd is van zijn flirttechniek is wel duidelijk: “Dit is echt vreselijk.” Bart is natuurlijk een galante jongen en heeft iets lekkers meegenomen voor zijn date: een flesje alcoholvrije wijn. Nogal verbaasd schenkt Floor het drankje in terwijl Bart super dom om deze grap lacht.

Je moet natuurlijk gebruik maken van het feit dat er een handige man in huis is. Dat dacht Floor waarschijnlijk ook want ze toverde snel een pakketje tevoorschijn die Bart in elkaar kan zetten. Heeft hij mooi wat te doen. Na al deze inspanning vindt Floor het tijd om de toekomst te voorspellen en een kaartje te trekken. Beleefd als Bart is doet hij een poging om leuk mee te doen: “Ik voel er niks bij.”

Zou er toch liefde zijn ontstaan of was het gewoon een feestelijke date? Bekijk hier de zevende aflevering van Slaapkamer Dates. Elke woensdag om 16:00 uur op het YouTubekanaal van NPO3.

Wil jij ook zo’n leuke date? Geef je dan nu op en mail naar [email protected]!


Afleveringen
Geen afleveringen om weer te geven.
image/svg+xml