Jacobus opent zijn bondage-doos voor zijn date

Jacobus opent zijn bondage-doos voor zijn date 

Slaapkamer Dates
30 augustus 2023 - 16:00

In de nieuwste aflevering van de PowNed-webserie Slaapkamer Dates heeft de vrijgezelle Jacobus zijn trukendoos flink opengetrokken voor zijn date met Pink Floyd-fan Julia. Hij tovert zweepjes, handboeien en een anal hook tevoorschijn. Maar is de verlegen Julia wel helemaal into bondage? “Ik schrik er niet van want het past wel bij hem. Maar voor mij is seks gewoon seks en daar hoeft niks bij.”

Julia gaat liever beerpongen en om Jacobus een plezier te doen, doet ze dat dan wel met zijn handboeien om. Je zou denken dat Jacobus daar blij mee is, maar eigenlijk baalt hij ervan: “Ze gooide gewoon. Vraag wat je nooit had durven vragen, ga de diepte in.” Ach ja, iedereen heeft zo zijn eigen ideeën van elkaar leren kennen tijdens een eerste date.

Bram en Shea-Ann hadden duidelijk een andere aanpak. Zij gingen eerst lekker schilderen. Een beetje wat je vroeger op de basisschool ook deed als er een vriendje of vriendinnetje kwam spelen. Maar Bram geeft een verrassende twist aan zijn schilderij: “Is dat nou chilisaus?” Misschien is het artistiek, misschien is het gek, Shea-Ann vond het in ieder geval opmerkelijk. Na een ‘leuke’ schildersessie vond Shea-Ann het dan ook tijd om de date wat spicier te maken, en dan niet met de saus. Gelukkig had Shea-Ann haar veren meegenomen en konden ze samen de heupjes losgooien tijdens een sexy burlesque dans.

Zou Julia er stiekem toch voor openstaan om de bondage te proberen of rent ze hard weg? Bekijk hier de achtste aflevering van Slaapkamer Dates. Elke woensdag om 16:00 uur op het YouTubekanaal van NPO3.

Wil jij ook zo’n leuke date? Geef je dan nu op en mail naar [email protected]!


Afleveringen
Geen afleveringen om weer te geven.
image/svg+xml