Rick en Tom gaan brommers kiek'n

Rick en Tom gaan brommers kiek'n 

Slaapkamer Dates
02 augustus 2023 - 16:00

Het is deze week één en al liefde tijdens de Prideweek. Maar hoe staat het met de liefde in de slaapkamer? Deze week zijn er weer twee koppels die de liefde van hun leven hopen te vinden in de PowNed-webserie Slaapkamer Dates. De vonken vlogen in ieder geval in de rondte bij Rick en Tom die slim dachten slim te zijn en buiten de camera's te tongen.

De jongens zijn gelijk van elkaar onder de indruk: “Je bent wel mijn type”. De date komt nog een beetje ongemakkelijk op gang maar al snel maken ze een romantische TikTok op de muziek van Celine Dion en worden de eerste stiekeme kusjes uitgedeeld. Maar zou het daarbij blijven? Rick mag in ieder geval blijven slapen van Tom.

Ook Jop en Anna hopen de liefde te vinden. Anna heeft helemaal niks met voetbal en haar vriendinnen hoopten voor haar dat hij geen Feyenoordshirt zou hebben. Gelukkig was dat niet het geval. Maar hij had uiteraard wel een Feyenoordsjaal: “Je bent toch geen hooligan?” Gelukkig voor Anna sloopt Jop geen boshokjes als ze verliezen.

Anna wil graag actrice worden en heeft daarom een ‘leuk’ spelletje meegenomen. Jop moet een gebakken ei nadoen. Hoe ongemakkelijk is dat? Nou enorm: “Ga ik dit echt doen?” Hij schudt wat ongemakkelijk op de grond en gaat daarbij al zijn schaamte voorbij. Anna weet dat wel te waarderen en doet zelf een gesmolten ijsje na.

Zouden Rick en Tom het bij een kusjes gelaten hebben of is er echte liefde ontstaan? Bekijk hier om de hele aflevering van Slaapkamer Dates! Elke woensdag om 16:00 uur op het YouTubekanaal van NPO3.

Ook zo'n leuke date? Geef je dan nu op en mail naar [email protected]!


Afleveringen
Geen afleveringen om weer te geven.
image/svg+xml