Stefan leest erotisch boek voor tijdens eerste date

Stefan leest erotisch boek voor tijdens eerste date 

Slaapkamer Dates
16 augustus 2023 - 16:00

Valena is helemaal klaar met Tinderen en vindt het tijd voor een echte date. In haar korte jurkje stapt ze, in de PowNed-webserie Slaapkamer Dates, de slaapkamer van Stefan binnen die in zijn maatpak op haar wacht. De temperatuur stijgt al snel wanneer Valena een yogapose doet waarbij veel zichtbaar wordt.

Na deze inspanning moet Stefan even wat buiten zijn kamer doen. Een mooi moment voor Valena om lekker rond te snuffelen in de “nogal bijzonder slaapkamer”, het zijn haar woorden. En wat ze daar allemaal vindt is ook uiterst opmerkelijk. We sommen het even voor u op: een zwaard, een LEGO-hoofd, condooms met zijn hoofd erop, erotische boeken en ga zo maar door. Eén ding is voor Valena wel duidelijk: “Ik denk niet dat ik een condoom uit een LEGO-hoofdje ooit wil gebruiken. Maar goed.” Gelukkig voor Valena hoeft dat natuurlijk ook niet per se.

Nadat de huisgenoten van Stefan een heerlijk driegangendiner hebben klaargemaakt probeert Stefan nog even wat indruk op zijn date te maken. Hij pakt zijn zakmes erbij en doet er allemaal enge trucjes mee. Daar gaat het hart van de meeste dames natuurlijk niet harder van kloppen. Zal dat één van de redenen zijn dat hij nog vrijgezel is en de liefde probeert te vinden in een PowNed-programma? Wie zal het zeggen?

Is dit liefde, lust of allebei niet? Bekijk hier de zesde aflevering van Slaapkamer Dates. Elke woensdag om 16:00 uur op het YouTubekanaal van NPO3.

Wil jij ook zo’n leuke date? Geef je dan nu op en mail naar [email protected]!


Afleveringen
Geen afleveringen om weer te geven.
image/svg+xml