Swingende heupen in de slaapkamer

Swingende heupen in de slaapkamer 

Slaapkamer Dates
12 juli 2023 - 16:00

Op zoek naar ware liefde; het houdt veel mensen bezig. Of je nou single, getrouwd of alles daar tussenin bent, iedereen is bezig met de liefde. Van eindeloos swipen op datingapps tot ongemakkelijke afspraakjes in chique restaurants of de plaatselijk snackbar. Er zijn vele manieren en plekken om de romantiek op te zoeken. In de nieuwe PowNed-webserie, Slaapkamer Dates, gaan singles op zoek naar de liefde bij iemand thuis in de slaapkamer.

In de eerste aflevering gaat Marnix op bezoek in de slaapkamer van Gaya. Gaya droomt van een grote, sterke gast met tattoos. Gelukkig voor haar staat die man voor haar deur. Op een gepaste afstand van een metertje beginnen de eerste ongemakkelijke minuten met de standaardvragen. Gelukkig maakt Marnix snel wat ongemakkelijke opmerkingen die het ijs breken: “Het is lekker sexy, beetje zoals jij”.

Marnix is een echte horecaman en probeert met zijn cocktailshakemoves flink indruk op zijn date te maken. Maar Gaya weet met haar dansmoves rode blosjes op de wangen van Marnix te toveren. Ze springt tijdens het shaken zo in de split, dat weet Marnix wel te waarderen: “Je maakt er wel meteen een show van. Dat vind ik wel top”. Nadat Gaya nog even de influencer uithangt en wat foto's van de cocktails maakt kunnen ze eindelijk proosten.

Zou het liefde of teleurstelling op het eerste gezicht zijn? Bekijk hier de eerste aflevering om daarachter te komen. Elke woensdag om 16:00 uur op het YouTubekanaal van NPO3.


Afleveringen
Geen afleveringen om weer te geven.
image/svg+xml