PowNed

Bizar: Sophie Hilbrand en Hanneke Groenteman in tranen om Khalid

WTF waar hebben we gisteren nou weer naar zitten kijken? Het programma Sophie en Jeroen (eigenlijk Sophie en Khalid maar ja u weet wel) werd gisteren geopend met de opmerking dat Khalid er voorlopig niet is want ja dat vervelende onderzoek dat naar hem loopt hรจ? Dat is toch wel heel vervelend! Zo vervelend, dat Sophie Hildebrand en ook Hanneke Groenteman een traantje moesten wegpinken.

Door: redactie

  1. Laatste nieuws

Het was wel even schrikken, want die Khalid is eigenlijk een lieverd. Echt een hele lieve man. Maar ja, die rotkrant AD ook met zijn 'onderzoek'. Daar kan Khalid ook niks aan doen natuurlijk! Even voor de duidelijkheid: er loopt een onderzoek naar Khalid Kasem (nota bene door de Rijksrecherche) vanwege mogelijke omkoping van een ambtenaar door deze man. Ook de DJI en de Orde van Advocaten doen onderzoek en de rechter heeft in een kort geding een vervolgartikel over deze kwestie tegengehouden.

Misschien is enige terughoudendheid hierover als collega wel een beetje op zijn plaats. En moet je even met de tranen wachten totdat het onderzoek is afgerond. En dat op onze eigen NPO. Maar ja, "hoge bomen vangen veel wind" nietwaar? Zucht.... Bekijk hieronder: