PowNed

Camping PowNed seizoen 2 opnieuw vol met luie uitkeringstrekkers

Na het daverende eerste seizoen presenteren wij u graag het tweede seizoen van de PowNed-klassieker Camping PowNed uit 2014. Rutger Castricum neemt een groep werklozen mee op vakantie om hun zelf veroorzaakte problemen even te vergeten. Want het leven van een werkloze is natuurlijk erg zwaar dus willen zij af en toe ook uitrusten.

  1. Camping PowNed
  2. Laatste nieuws

Helaas voor de kanslozen is de vakantie niet helemaal wat ze hoopten. Ze moeten namelijk gezond eten, af en toe werken en zich fatsoenlijk gedragen. En dat zijn ze niet gewend. Het gezelschap is een echte afspiegeling van de samenleving. Eén van de geflopte coaches noemt het zelfs “lekker multiculti”. Er is namelijk een moslim op een schommel. Exotisch!

De problemen wisselen van een alcoholverslaving tot het niet willen inzien van je problemen en simpelweg luiheid. Want waarom zou je werken als de staat elke maand gratis geld geeft? “Als ik geen uitkering had was ik waarschijnlijk wel ondernemender geweest. Dan had ik nu mijn moedermelk verkocht.” Je kan zeggen wat je wil maar het is wel een gat in de markt vinden.

Nu bent u vast enorm benieuwd waar deze parels te vinden zijn: het YouTube-kanaal NPOW! Oh, en als u er toch bent abonneer dan gelijk en geniet van onze andere topcontent.