PowNed

De koninklijke schrootheid is terug: ‘Krijg veel dickpics’

Bij vrachtwagenchauffeurs denken we al snel aan stoere brede kerels achter het stuur van enorme trucks. Maar er zijn ook meiden die dit zware vak uitoefenen. In Meiden Die Rijden volgen we vrouwen die hun meisjesdroom hebben waargemaakt en vrachtwagenchauffeur zijn geworden.

  1. Meiden die Rijden

Jessica, de koninklijke schrootheid is gelukkig voor de mannelijke kijkers ook dit seizoen weer te zien. Ze krijgt na vorig seizoen bakken met aandacht over zich heen. Mannen zijn druk met het sturen van dickpics en vreemde verzoekjes. Eén ding scheelt, dan weet je wel alvast waar je aan toe bent: “Als hij klein is hoef ik er ook niet mee af te spreken.”

Ook Rachel maakt de wegen graag onveilig. Ze is dan ook een echt linksrijder, u weet wel zo’n vervelende vrachtwagen die net te traag bejaarden met een caravan probeert in te halen. Ze is de vrachtwagen ingelokt door de man met wie ze nu een relatie heeft. “Hij vroeg wat vind je eigenlijk van dit werk en zodoende rij ik nu een jaar op de vrachtwagen.” Toch best gek, zouden ze een functioneringsgesprek houden tijdens het vouwen van de was?

Voor Kimberley was het leven op de vrachtwagen een echte meisjesdroom. Ook al is ze nu geen meisje meer leeft ze wel haar droom. Ze is pas achttien jaar geworden en heeft pas twee maanden haar rijbewijs. Toch is ze niet bang om het grote voertuig te besturen. Ze komt dan ook uit een echt truckersfamilie, het vrachtwagenbloed zit al sinds haar overgrootvader in de familie.

Kijk hier de eerste aflevering van Meiden Die Rijden terug! Volgende week staat er helaas geen aflevering klaar. Op 3 april is de tweede aflevering om 21.10 uur te zien op NPO 3.