PowNed

ZIEN: Efteling geeft Doornroosje dikkere tieten

Kijk! Niet alleen kinderen kunnen een leuke tijd in de Efteling hebben, ook de vaders doen er goed aan om in elk geval het Sprookjesbos niet over te slaan. Doornroosje blijkt namelijk na een maandenlange opknapbeurt (en naar verluidt wat plastische chirurgie), een borstvergroting te hebben ondergaan!

  1. Laatste nieuws

Foto's van de nieuwe jopen van Doornroosje gingen al gauw rond op sociale media. En bij het zien daarvan dachten we eerst aan een 1 april-grap, maar dat is het dus niet. "Nee, het klopt inderdaad dat de borsten iets groter zijn geworden", zegt een woordvoerder van het pretpark tegen het AD. "Alleen dat het zo zou opvallen, hadden we niet verwacht.”

Nee. En wat je ook niet verwacht is dat dit gebeurt in een pretpark dat erg zijn best doet om te deugen en om niet gecanceld te worden. Hoe zit het dan hiermee? Alsof alle vrouwen, of ze nou wakker gekust worden door een prins of niet, twee van zulke grote pluspunten hebben. Vinden wij een beetje seksualisering van het vrouwelijk lichaam. Sowieso is het een beetje ongeloofwaardig dat ze zo recht overeind blijven staan als je zo lang op je rug aan het slapen bent.

Klopt niks van. Overigens is het niet alleen duidelijk dat Doornroosje dikkere tieten heeft gekregen, ook is ze langer geworden en heeft ze langer haar dan eerst.