PowNed

'Joran van der Sloot wipt erop los in Peruaanse gevangenis'

Joran van der Sloot, bekend als de moordenaar van Natalee Holloway en Stephanie Flores, vermaakt zich opperbest in het zwaarbeveiligde Nationaal Penitentiair Instituut van Peru, waar hij gevangen zit. Liep hij laatst nog vrolijk liedjes te zingen en met een vlag te zwaaien, nu is naar buiten gekomen dat meneer ook regelmatig de liefde bedrijft. Met drie verschillende vrouwen, welteverstaan.

Door: redactie

  1. Laatste nieuws

Onze Joran mag dan een gestoorde, gewetenloze moordenaar zijn, hij heeft in Peru dezelfde rechten als andere gevangen en die rechten houden in dat je in de gevangenis vrouwelijk schoon mag ontvangen om er eventjes twee uur lang mee terug te trekken, zonder toezicht.

En blijkbaar doet Joran het goed bij de vrouwtjes. Het is ook zo'n player, aldus een jeugdvriend tegen de NY Post. De krant laat weten dat Van der Sloot maar liefst drie vrouwen op zijn lijstje heeft gezet die is goedgekeurd door de Peruaanse gevangenis. Een van de drie vrouwen is zijn vriendin Eva Pacohuanaco, wie de andere twee zijn is niet helemaal duidelijk.

Je vraagt je toch af wat ze in hem zien, maar dat zal wel aan ons liggen. Als je trouwens ook de vorige gevangenis meerekent, dan heeft Joran liefst zeven vrouwen goedgekeurd zien worden voor het zogenaamde 'bezoek zonder toezicht'. Een van die vrouwen was zijn ex-vrouw Leidy Figueroa, met wie hij ook nog eens een dochter heeft.