PowNed

Mannen massaal naar sauna in sportscholen 020 voor 'cruising'

Je zou het niet zeggen, maar het blijkt dat sauna's van diverse sportscholen in Amsterdam overspoeld worden door mannen die daar alleen maar komen om seksuele handelingen te verrichten. De sportscholen in kwestie zijn het zat en nemen maatregelen.

Door: redactie

Het Parool deed een rondgang onder sportschoolhouders en -gebruikers en de overlast blijkt gigantisch. Mannen die elkaar lang aankijken en dan aan zichzelf en elkaar zitten. Het gaat dan niet om orale seks of penetratie, maar een beetje friemelen onder een handdoek. Maar toch, daar zit je als buitenstaander niet per se op te wachten als je ook in die sauna gaat zitten natuurlijk.

'Cruisen' wordt dit genoemd, en bij gebrek aan darkrooms en homo-sauna's wordt dit dus massaal in de openbare sauna gedaan. "In elk geval worden vestigingen van TrainMore, SportCity en Basic-Fit genoemd als plekken waar cruising voorkomt", volgens de Amsterdamse krant.

Nu zijn wij helemaal niet tegen toegeven aan bepaalde (seksuele) verlangens, mits met wederzijdse instemming natuurlijk, en 'cruising' is ook al zo oud als de mensheid, maar in dit geval snappen wij heel goed waarom ze bij de sportscholen hier niet op zitten te wachten. Zij zullen dan ook de toezicht verscherpen.

  1. Laatste nieuws