PowNed

Meer PowNed? Volg NPOW, vol klassiekers!

Het veroveren van grond, dat kunnen wij Nederlanders als de allerbeste. Ondertussen is al het land van de wereld al gepikt. Een bom gooien om je zin te krijgen, vinden we ook wat extreem. Maar bij deze droppen we graag een online bommetje: ons nieuwe YouTube-kanaal: NPOW.

Door: redactie

  1. Laatste nieuws

Een tweede account, met nieuwe én oude meuk. Klassiekers die in de vergetelheid zijn geraakt, zijn weer terug te vinden op het wereldwijde web, ditmaal in een online jasje. We weten natuurlijk allemaal dat de televisie langzamerhand een kerkhof aan het worden is, dus we nodigen je graag uit voor dit nieuwe gestichte digitale land, zonder grenzen, volkomen gesticht.

Hier check je de nieuwste documentaires en programma’s zoals 'Een Huis Vol Glazen' en 'Eigen Volk Eerst', maar ook spraakmakende content uit de oude doos. PowNed-klassieker 'Camping PowNed' bijvoorbeeld. Rutger Castricum nam destijds zes gezinnen die door financiële problemen al heel lang niet op vakantie konden mee naar de camping, maar zette ze daar wél aan het werk. Wat dat oplevert? Hysterie, liefde, diepe gesprekken en laaiende ruzies.

Lieve online bewoner, wees welkom. Abonneer nu!