PowNed

Nieuw seizoen Meiden die Rijden bij PowNed op NPO3

Er komt een nieuw seizoen van Meiden die Rijden bij omroep PowNed op NPO3. Wekelijks te zien vanaf woensdag 20 maart om 21.10 uur.

  1. Meiden die Rijden
  2. Pers

Meiden die Rijden biedt een diepgaande kijk in het leven van vrouwelijke truckchauffeurs. Met brullende motoren, krachtige cilinders, gierende banden en de geur van dieseldamp, banen deze heldinnen zich een weg in de transportindustrie - een sector die nog steeds gedomineerd wordt door mannen. Dit seizoen verwelkomen we niet alleen de vertrouwde gezichten, maar ook nieuwe chauffeurs uit alle hoeken van ons land!

Deze lady truckers tonen hun kracht en vastberadenheid op de nationale en internationale wegen, met lange dagen en navigerend door druk verkeer. Ze zijn de onmisbare schakel die ervoor zorgt dat goederen en passagiers veilig en op tijd op hun bestemming arriveren.

Meiden die Rijden is een productie van Warner Bros. ITVP Nederland. De eerste aflevering wordt uitgezonden op woensdag 20 maart om 21.10 uur.

Bekijk hier alvast de trailer van de serie. Voor afbeeldingen: beeldbank. En voor meer informatie en persverzoeken, neem contact op via [email protected].Mis deze spannende serie niet en volg de avonturen van deze stoere vrouwen op de weg!