PowNed

Nieuwe PowNed-serie op NPO Start neemt kijkers mee in de wereld van uitsmijters

De nieuwe serie De Uitsmijters volgt de mannen en vrouwen die van openings- tot sluitingstijd aan de deur staan van diverse kroegen en clubs in ons land. Ze spelen een cruciale rol bij het handhaven van de orde en het waarborgen van de veiligheid van uitgaande jongeren.

  1. Pers
  2. De Uitsmijters

De Uitsmijters is vanaf 2 maart te zien op NPO Start en biedt een rauwe weergave van de uitdagingen, adrenaline en kameraadschap die horen bij dit veeleisende en vaak onbegrepen beroep. In diverse regio’s van ons land ontdekken we de onvertelde verhalen achter de onbezongen helden die ons nachtleven veilig houden: van het omgaan met luidruchtige klanten tot het ontzenuwen van gespannen situaties.

Voorafgaand aan deze serie, onderzoekt PowNed-verslaggever Mark Baanders in Atje voor de sfeer met Mark Baanders hoe jongeren uit alle delen van het land zich voorbereiden op een avond flink stappen, voordat ze aankomen bij een van de uitgaansgelegenheden waar onze uitsmijters aan de deur staan. Er wordt stevig ingedronken, waarbij Mark ook hier en daar zijn mannetje stevig staat.

De Uitsmijters is op NPO Start en NPO Plus te zien vanaf 2 maart. Atje voor de Sfeer met Mark Baanders is op het YouTube-kanaal van NPO3 en op NPO3.nl te zien vanaf 16:00 uur op 2 maart. Beide series zijn geproduceerd door Tigris, in samenwerking met PowNed.

Hier vindt u een voorproefje van De Uitsmijters.

Voor persvragen kunt u contact opnemen via: pers@powned