PowNed

PowNed steunt 3FM Serious Request met kerstshow Serious Christmas en Een Huis Vol Glazen (NPO 3)

Deze komende decembermaand staan ook bij PowNed de televisieprogramma's volop in het teken van 3FM Serious Request. Met een dagelijkse kerstshow gepresenteerd door Mark Baanders en een dagelijkse show gepresenteerd door Nellie Benner vanaf de Grote Markt in Nijmegen, draagt PowNed zijn steentje bij aan de missie van het Glazen Huis. Het streven: zo veel mogelijk geld ophalen voor Stichting ALS Nederland.

Serious Christmas (woensdag 6 t/m zaterdag 23 december om 22.05 uur, NPO 3)

Vanaf woensdag 6 december telt Serious Christmas af naar kerst! In een volledig uitgedoste kersthut strijden 18 bekende Nederlanders elke dag tegen elkaar in grappige kerstchallenges. Van het zo snel mogelijk versieren van een kerstboom tot liedjes meezingen of het bakken van de mooiste kerstkoek. Elke aflevering valt Ă©Ă©n van de deelnemers af. Wie van hen haalt uiteindelijk de finale aflevering en wordt gekroond tot de ultieme kerstster? Met Dennis Weening, Chatilla van Grinsven, Maik de Boer, Patrick Martens, Louisa Janssen, Jeffrey Wammes, Dwight van van de Vijver, Jaimie Vaes, Kaj van der Voort, Sem van Dijk, Nienke van Dijk, Rob Geus, Sylvana IJsselmuiden, Jan Prins, Ferry Doedens, Danique Graanoogst, Trijntje Oosterhuis en Laura Vlasbom. Presentatie: Mark Baanders. Serious Christmas wordt geproduceerd door ITV Studios Netherlands. 

3FM Serious Request: Een Huis Vol Glazen (maandag 18 t/m zaterdag 23 december om 23.15 uur, NPO 3)

Zes dagen lang ondersteunt PowNed 3FM Serious Request vanuit Een Huis Vol Glazen. Terwijl haar radiocollega Barend van Deelen opgesloten zit in het Glazen Huis, ontvangt Nellie Benner iedere avond aan de rand van de Grote Markt in Nijmegen artiesten, BN’ers en gulle gevers in het bruisende PowNed-cafĂ©. Rutger Castricum, Filemon Wesselink, Mark Baanders en PowNews-verslaggevers zetten zich in om geld in te zamelen en doen verslag vanuit het land en vanaf het drukke plein voor het Glazen Huis. Een programma vol Nijmeegse gezelligheid en actie voor het goede doel!

  1. Serious Christmas