PowNed

We Gaan er Allemaal Aan (zelfs Valerio Zeno): hoe zal de mensheid uitsterven?

In de nieuwe PowNed-documentaireserie We Gaan er Allemaal Aan (zelfs Valerio Zeno) duikt Valerio Zeno in een aantal rampscenario’s die ervoor kunnen zorgen dat we er allemaal aangaan. U dus ook. 

  1. We Gaan er Allemaal Aan

In een tijd vol onheilspellende berichten ontdekt de kijker elke aflevering iets nieuws waarover wij ons met z’n allen op termijn nou Ă©cht druk om zouden moeten maken. 

Betekent de toegenomen nucleaire dreiging door de oorlog tussen Rusland en OekraĂŻne op korte termijn al ons einde, of wordt met een kernoorlog slechts een deel van de wereld onbewoonbaar? Wetenschappers, analisten en orakel Maarten van Rossem verkennen met Valerio het mogelijke verloop van een dergelijk rampscenario. 

Luidt artificial intelligence straks het einde van de mensheid in? Sterven we misschien uit door klimaatverandering? Ook mogelijk gevaar vanuit de oneindige ruimte om ons heen, met kwaadaardige aliens of asteroĂŻden die regelrecht op onze planeet afkoersen, neemt Valerio met experts op de korrel. En de supervulkanen die geduldig onder onze voeten borrelen tot ze ons allemaal in een klap van de aardbodem wegvagen, kunnen we die tegenhouden?

We Gaan er Allemaal Aan (zelfs Valerio Zeno) is het debuut van Valerio Zeno als presentator voor PowNed en is geproduceerd door Blazhoffski. De eerste aflevering wordt op dinsdag 13 februari om 21.27 uur uitgezonden op NPO3.Bereid je elke week opnieuw voor op luchtige gesprekken over serieuze bedreigingen en ontdek of er oplossingen zijn om het einde van onze wereld af te wenden.