Ledenraad

Ledenraad.

Ledenraad

Als belastinggeld-verslindend orgaan dienen wij ons op democratische wijze te verantwoorden aan onze achterban. Dat bent u! Daarom zijn uw vertegenwoordigers verkozen in de PowNed-ledenraad. Hieronder vindt u alle leden en waarom zij zich toen hebben aangemeld voor de raad. U kunt hen ook rechtstreeks benaderen via ledenraad@powned.tv

Naam: Jurian van Ruiten
Is: Directeur/eigenaar Pactor

"Of de ledenraad een inhoudelijke bijdrage levert, vind ik nog steeds lastig in te schatten. Klankbord en "raad der goedkeuring begroting en jaarverslagen" zou een betere naam zijn. Wellicht kan dit in mijn tweede termijn veranderen? Ik wil er aan meewerken!"

 

 

Naam: Anne-Marijn Bruinsma
Is: werkzaam bij KLM

"Omdat PowNed bekend staat als een echt mannenbolwerk en er in de vorige ledenraad geen vrouw zat, heb ik besloten mijzelf kandidaat te stellen. Iemand moet het doen."

Naam: Arthur Timmerman
Is: commercieel directeur bij Bitsoldiers

"PowNed is een zender die alles vanuit een ander perspectief bekijkt en dat kan ik erg waarderen. Als lid van de ledenraad hoop ik dan ook mijn steentje te kunnen bijdragen om dit te waarborgen en mee te denken over een innovatieve toekomst."

Naam: Avon Senstius
Is: eigenaar van AceToday

"PowNed is regelmatig de luis in de pels. Wat dat betreft heiligt het doel de middelen en PowNed schuwt die niet. Dat leidt regelmatig tot goede humoristische TV en soms tot niets meer dan aapjes kijken. In alle bescheidenheid dient de ledenraad dit zenit der democratie te faciliteren."

Naam: Bram van der Kolk
Is: Junior Editor Utopia, Talpa Productions

"Ik ben zelf onderdeel van de netwerkgeneratie en dat vind ik ook van PowNed. Vernieuwing, weg met de kerk en de strippenkaart. Om deel uit te mogen maken van de groep die hier mede voor gaat zorgen zou voor mij een grote eer zijn."

Naam: Johan Krooshof
Is: Accountmanager bij een telecombedrijf

"Ik ben zeer geïnteresseerd me kandidaat te stellen voor jullie ledenraad en wil daar ook tijd voor vrijmaken."

Naam: Joost van Schijndel
Is: Partner Brooklawn Enterprises

"Mijn motivatie om bij PowNed in de ledenraad plaats te nemen is allereerst om deel uit te maken van de meest vooruitstrevende omroep in medialand en daarnaast om de meest vocale groep omroepleden te mogen vertegenwoordigen."

   

Naam: Kristiaan van der Weijde
Is:
Student bedrijfseconomie

"PowNed heeft erg onderscheidende kwaliteiten en ik vind het mooi dat het blijft bestaan. Het soms brutale maar doeltreffende karakter maakt een enorm boeiende manier van journalistiek. Graag zou ik mijn steentje bijdragen aan het verdere verloop van PowNed."

Naam: Lex Sietzes
Is: Voormalig penningmeester LSVB

"Een goede, sterke, wekelijkse uitzending van Pownews. Gewoon omdat ik voor mijn flauwe entertainment wel Dumpert kan kijken en wil dat PowNed mijn belastinggeld gebruikt om corrupte politici en foutparkerende ambassadeurs aan te pakken."

Naam: Maikel Boon
Is: student

"De afgelopen vier jaar heb ik van veel programma’s van PowNed genoten en ik hoop dat we deze lijn voort kunnen blijven zetten."

Naam: Marc Pols
Is: Zelfstandig ondernemer in de optiekbranche en de zeilsport

"Als aanhanger van het eerste uur wil ik mij graag inzetten om de identiteit van PowNed te blijven waarborgen. Waarom? PowNed is voor mij de enige omroep met een echt ander geluid waarbij men nooit schuwt de dingen te benoemen zoals ze zijn. Ik wil graag dat dit geluid blijft."

Naam: Mark Buijnsters
Is: Paralegal bij BRight Advocaten

"De opkomst van PowNed vond ik één van de meest interessante recente ontwikkelingen op mediagebied en nu wil ik me ervoor inzetten om de identiteit van PowNed te laten voortbestaan."

Naam: Martijn de Wijs
Is: Applicatiebeheerder bij Vitree Jeugdzorg

"Ik zal proberen zoveel mogelijk geld terug te sluizen naar de leden, de belastingen niet verhogen en ik toorn niet aan de hypotheekrente-aftrek!"

Naam: Martijn Handels
Is: Reservoir Engineer bij Xodus Group

"Graag draag ik mijn steentje bij aan de PowNed-ledenraad om hun kritische noot richting het Nederlandse televisie-etablissement voort te zetten!"

Naam: Rik Pek
Is: General Manager bij Broekman Distriport

"Als Rotterdammer wil ik PowNed scherp houden, zo kan PowNed haar doelstelling om de media te vernieuwen halen. Die vernieuwing is nog steeds hard nodig!"

Naam: Robert Filet
Is: Directeur van Capice ICT Solutions

"Met PowNed uitblinken in innovatie en meer interactie met de online-community."

   
Naam: Sebas Veeke
Is:
Projectleider bij Universiteit van Amsterdam

"Juist bij de grote aankomende veranderingen bij de publieke omroep is het belangrijk dat PowNed zijn eigen identiteit en achtergrond niet vergeet. Hier is een scherpe ledenraad voor nodig."

Naam: Sven Hulleman
Is: Vrij jurist, eigen praktijk

"PowNed komt op voor alles wat mist in Nederland: directheid, waarheidsvinding, ridiculisering, scherpte en kracht. PowNed heeft geen politieke kleur. Eenieder kan geslacht worden. Liegen is geen optie, en daarmee waarborgen zij als geen ander de onafhankelijke journalistiek."

Naam: Toon Margadant
Is: Gepensioneerd havenman

"In de komende jaren zal mijn bijdrage in de ledenraad van nut zijn. Als enthousiaste en gedreven vertegenwoordiger van de leden van PowNed wil ik de bestuurders inspireren en motiveren om er ook de komende jaren uit te halen wat er in zit."